Worklife Coach -sivuston materiaalipankki

Sivuston eri teemojen alta löytyy monenlaista DigiUra-hankkeessa tuotettua materiaalia. Kaikki  materiaali on vapaasti käytettävissä ja muokattavissa opetukseen ja ohjaukseen.

Worklife Coach -sivuston materiaalit on koottu osana Digiura-hanketta, joka on Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteistyössä vuosina 2021-2023 toteutettu Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke. Voit lukea lisää hankkeesta TÄÄLTÄ .

 

 

WORKLIFE COACH MATERIAALIT

TÄSSÄ ON GHOST TEKSTI

DIGIYMPÄRISTÖISSÄ TOIMIMINEN
VUOROVAIKUTUSOSAAMINEN
PROJEKTIOSAAMINEN
OSAAMISEN SANOITTAMINEN
    • Ammatillisen osaamisen arvioinnin taulukolla opiskelija pystyy helposti tunnistamaan ja arvioimaan omaa osaamistaan suhteessa substanssiosaamiseen, prosessiosaamiseen, kehittämisosaamiseen ja työyhteisöosaamiseen. Arviointitaulukko luo opiskelijan vastausten perusteella kaavion, jota voidaan hyödyntää osaamisen kehittymisen arvioinnissa.  Taulukko luotu Helakorven (2006) mallin pohjalta Arno Heikkalan toimesta.
    • Taitokolmio-ohje opastetaan käyttämään osaamisen tunnistamisen työkalua, joka kuvaa osaamisen rakentumista perusosaamisesta kohti osaamishuippua. 
    • Tulostettava Taitokolmiopohja
    • Meta-CV tarkoittaa oman osaamisen, kokemusten ja ajattelun dokumentaatiota, jota ei tavallisen ansioluettelon tapaan ole tarkoitus esitellä esimerkiksi työhaastattelussa, vaan se on dokumentti itseä varten. Meta-CV:n tavoite on havainnollistaa, miten osaamisesi sekä ymmärryksesi ja ajatuksesi omasta osaamisestasi kehittyvät ajan kuluessa ja erilaisten kokemusten kautta.
    • Portfolio-ohje opiskelijan tukemiseen ammatillisen portfolion rakentamisessa – vinkkejä ohjaajalle, joiden avulla opiskelijaa voi ohjata ja tukea oman ammatillisen portfolionsa kokoamisessa.
    • Portfolio-ohje: toimivan ammatillisen portfolion rakentaminen – opiskelijoille jaettavissa oleva muistilista oman ammatillisen-portfolion rakentamisen tueksi.
    • Työkalupakki parempaan työhakemukseen Vinkkejä työhakemuksen laadintaan, apua kielenhuoltoon ja osaamisen sanoittamiseen.
    • Osaamisen tunnistamisen korttipakka auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan osaamista. Kortteja voi käyttää niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyssäkin. Korttien kysymykset auttavat pohtimaan, millaista osaamista niiden käyttäjällä on ja millä tavalla osaamista on mahdollista kehittää.
    • Osaamistetris auttaa osaamisen visualisoinnissa.
ASIANTUNTIJUUDEN TUKEMINEN